Jdi na obsah Jdi na menu
 

10. 9. 2006

 Sem nám můžete psát své připomínky, vkazy a pozvánky.

 

p7120007.jpg

 

Komentáře

Přehled komentářů

ani přítelkyň

(kamarádi, 10. 9. 2008 16:49)

Tedy gratulujeme k synům i k jejich matkám,které vše zvládají :-).

Dětí není nikdy dost

(Drtajs, 7. 9. 2008 23:12)

Ahoj Míšo, díky, ale vím zatím jen o třech synech, ale ono je nakonec všechno možné....R

Gratulace

(Míša, 3. 9. 2008 12:18)

Drtajsi gratuluji k přítelkyni i k dcerce :-D

Dětská voda

(Petr, 4. 8. 2008 16:43)

Ahoj všichni,

jelikož se nikdo k ničemu nemá , tak jsem se rozhodl zorganizovat vodu,a to v termínu 29. - 31.8.2008

Měl jsem v plánu 2. díl Ploučnice nebo třeba Jizeru, ale vzhledem k tomu že třeba pojedou děti, tak žádné meandry nebo nesjízdné jezy.Takže Berounka jako již podruhé, ale nevím, jestli jiný úsek nebo ta Třešňová - Višňová . Teď nevím...Loni nás bylo 58 , tak snad letos tento rekord překonáme ......

Zvu tudíž všechny ,kdo má zájem o tuto akci a ihned objednávám tam nahoře pěkné počasí s teplotou 25 nad nulou.

Tak ahoj všichni, Petr Mastný

P.S. rozešlete všem o kom si myslíte, že je hoden této akce a nezkazí srandu.

Ploučnice 25. - 27.7.2008

(Drťajs, 14. 7. 2008 18:01)

........aneb,,Ploučnický masakr motorovou pilou....
Severočeská říčka Ploučnice nám před lety učarovala hlavně svým krásným okolím a dostatkem vhodných ,,pařících míst po svých březích. Má však jednu velkou vadu na kráse a tou jsou časté padlé klády přes její tok, pod kterými projedou jen gymnasté,nikoliv já a podobní, zkušenostmi obalení vodáci. Ale vada, která jde odstranit=žádná vada. Rozhodl jsem se skoncovat jednou provždy s tímto stavem a potěšit tak jistě i ostatní vodáky. Vždyť můj největší životní sen je udělat něco, za co mně jednou budou chválit-a toto je příležitost!! Naučím to zbytečné dřevo mňoukat pomocí motorové pily!!
Tímto vás samozřejmě srdečně zvu na tuto velkolepou akci, již se zůčastní i cyklisté ze spřáteleného TOK-BIKE, a možná i jiných klubů...Start 26.7. v Novinách pod Ralskem pod říčním tunelem, který je možno taky projet, možno přijet už 25.7.
AHOJ Roman

Letní Ohře

(Ivča, 5. 7. 2008 21:57)

Ahoj

Posílám návrh na letní Ohři v termínu 2-10.8. Hlavou akce je Luděk 737213011 nebo Ludek.Schreib@cityofprague.cz

IV

P.S. Prosím přepošlete dál

Cínovec

(Petr Jaksch, 15. 2. 2008 23:46)

Ahoj máte to tu pěkný. Máte rádi vodu.
U nás je zase zima a hory.
Všechny Vás zdravím.
www.cinovec.estranky.cz

Slovensko

(Krokodýl, 17. 12. 2007 10:34)

Ahoj,díky za příspěvek.Ale třeba by to chtělo na sebe nechat kontakt,v případě zájmu...

Slovensko

(vera, 16. 12. 2007 19:52)

ty brdo, natrefila jsem na vaše www a mo se mne líbej ale koukám, že slovenské reky nic moc a my jich tak milujeme. Aj naše parta vodákú a muzikantú je velká a deláme spousty lotrovin. Když z vás nekdo zajede do Pieštan každý čtvrtek hrajeme v Kantýne na Kúpelnom ostrove, tak se nekdo ukažte. Plán na rok 2008 je obsáhlý možná, že byste se rádi koukli na Dunajské ramena a nebo takový Oravský Podzámok z vody je k nezaplacení. A tak ahooooooooj a ať Vás Neptun v roce 2008 ochranuje.

JIZERKY !!!

(Smrk, 3. 12. 2007 11:22)

Holahola milí moji!
Matinka Prozřetelnost trhla oponou a mně opět spadla do klína organizace našeho zimního pobytu v chatě Hají v Jizerkách! Jedeme, jako každoročně v termínu 26.1.- 2.2. Cena pro nás je 260,-/noc, pro děti od 3 do 15 let 210.- Kč.
Máme volné ještě dva čtyřlůžáky a jeden pětilůžák a majitel v našem případě netrvá na záloze...takže se mi hlašte a promyslete si, kde a s kým byste rádi spali, ano? Je možné vyrazit jen na část týdne, ale "plnotýdenní" budou mít samozřejmě přednost... Dopravu si musíte zajistit sami...
Mějte se nadoblačně a těším se! Váš Smrček!
P.S. Přikládám pár obrázků z minulých pobytů!

Disk C

(Roman, 27. 11. 2007 16:20)

Ahoj lidi,
tak jsem zase po delší době uprchl před běsněním konzumního živlu do svého malého příbytku pod modřanskou meteorologickou věží, prodral se naplocho mezi stohy svých nesmírně "důležitých" věcí k počítači, abych vás obohatil nějakou myšlenkou. Ale čekalo mně zajímavé překvapení: Disk "C", nebo co??. je prý plně zaplněn a nelze s tím nic udělat. Co to pro vás znamená? No, že ted budete nějakou dobu oproštěni od podobných ,,výlevů" a též svědectví z velké cesty po Britských ostrovech se taky patrně odkládá....NIcméně, chci alespon informovat o horách od Petra M. Klínovec od 22.února, 2 pětilůžkové pokoje + nějaký ten spacák na zem se ještě vleze, cena za celý pokoj 1000kč na den, skvělé lyžování na sjezdovce pod sedačkovou lanovkou 390kč/den, dále Roman z Tok-bike pořádá silvestra v Chlumu u Doks penzion z b7valé farmy pařící místnost ,pivo+jídlo zajištěno a patrně i moje přítomnost, více na www.tok-bike.com, dále připomínám Supa 21.12. oslava zimního slunovratu, a hlavně přežijte to předvánoční běsnění!! R.

Mikešova pouť

(Smrček, 26. 11. 2007 8:44)

Holahola milí moji!
Před několika dny jsem nahlédnul do kalendáře na únor 2008...masopust, hory, obžerství...je toho dost! Proto jsem se rozhodnul přesunout Mikešovu tradiční pouť na 15. prosinec!
Pojedeme vláčkem z Hlavního nádraží do Mnichovic, kde navšívíme barokní chrám Nanebevzetí Panny Marie (bude-li otevřený ) a pak se po značené Mikešově stezce vydáme do Hrusic, kde naše putování vyvrcholí kytarovou pařbou v hospůdce U Sejků! Je zde také možnost navštívit muzeum Jozefa Lady (ošéfujte si na netu). Posléze seběhneme na vlak do Mirošovic a zpět do Prahy!
Sraz je tedy 15.12. v 11.00h. u pokladny č. 1 na Hlavním nádraží! (Spoj č. 9125)
Dobrou náladu, povzbuzovače všeho druhu a hlavně hudební nástroje, vč. chřestidel všeho druhu sebou!
Těšííím se, ahoooj! Smrček!

EXTRA SUP

(Roman, 6. 11. 2007 13:18)

Ahoj lidi,
tak nám,,pařební" sezona 2007 pomalu končí, a my jsme se ani pořádně neviděli.... Napravme to tedy 21.12.2007(pátek) v oblíbené ,,GRAND OLE OPRY" výrazných talentů(jak píše Béda)-hospodě ,U SUPA' při oblíbené akci ,,EXTRA SUP...,nebo Sup extra....?..ale vždyt vy víte. Nekonal se ani oblíbeny ,,posezonní sraz buřtosvorek, pestřenek...atp" v Týnci n S..Částečně zato může velké divadelní turné po Skotsku, které se nakonec protáhlo na celý měsíc a po celé G:B: Zážitků habaděj, těch pěkných i těch, řekněme,-silných! Celkově by se to dalo shrnout asi: ,,Zážitek nemusí být nutně pěkný, musí však vždy býti silný!", ja tvrdí můj kamarád cestovatel z Mělníka Michal Třetina.Po této akci došlo k několika změnám:
a)že už se o mě nedá říct, že jsem zapřísáhlý nepřítel focení, ale pojüze nepřítel focení.
b)že snad konečně prolomím svoji vrozenou lenost ke psaní(a ke všemu) a dočkáte se psaného svědectví z této cesty na pokračování na mých stránkách www.blog.lide.cz/rowan.enderson/
Jooo a ten Sup je vod šesti,joooo.R.

Kytary "U SUPA"

(Béďa, 5. 11. 2007 8:58)

Před dávnými časy, v předaleké.... hospodě
Jednou, při mém zoufalém pokusu o umění, barman prohlásil, "až do teďka jsem si myslel, co Čech to muzikant ".
Ten člověk mi otevřel oči, někdo prostě musí být výjimečný.
Od té doby chodím s kytarou po pražských hospodách, a dokazuji národu, že jsem ta vyjímka co potvrzuje pravidlo.
Příští pátek, to jest 9.11.2007, jsem si zarezervoval celý saloonek v salónu U SUPA, abych mohl předvést další
důkazy o mé vyjímečnosti.
Ale nemusíte se bát, účast přislíbyli i jiní umělci, kteří díky bohu "vyjímeční " nejsou. Tím odstartuje naše zimní
šňůra hraní, zpívání a všeho co s tím souvisí. Takže v pátek v 18:00 vás očekávám u Supa.
Ahoj, Béďa.

...

(Martina, 27. 6. 2007 17:49)

Ahojky,mate moc pěkný stránky!!! Jen jsem vám chtěla dát "aktuální a přesnější" info. Na Jizeře ve Březině je jez již DOSTI poškozený,sjízdný by se v 1 místě mohl dát,ale dole těsně pod vodou je sjety jez- beton... ošklivé úrazy,ale třeba to časem někdo opraví,kdo ví... A u Zásadky není zámek,ale hrad Valečov- rekonstrukce neustále pokračují a je to tam hezké!!! A zdržení kvuli vyšlápnutí na Drabské doporučuji,zvlášte v hezkém počasí to za to stojí ;o)

Plánovaný zájezd do Galicie

(Petr, 6. 2. 2007 17:38)

Prosím o zveřejnění finančních nákladů na cestu do Galicie,popis trasy a orientační program.Zatím nevím zda se budu moci účastnit, podrobnější informace ale usnadní rozhodování.Neznám také termín přihlášení na zájezd.Budu se rozhodovat dle okolností,těsně před stanoveným termínem.Děkuji.Kontakt:vicha@seznam.cz

Bělorusko

(Petr, 6. 2. 2007 15:57)

Ahoj,náhodou jsem objevil Vaše stránky. Možná některé z nabídek využiju.V létě jedeme s kamarádkou podruhé za zajímavými cíli v Polsku a hodláme na několik dní navštívit Bělorusko-viz odkaz Běloruské listy na internetu.Možná i pro Vás by to mohla býti zajímavá destinace.

Gulášek

(Martina, 2. 2. 2007 17:15)

Ahoj všem !!!

Po domluvě s několika vyvolenými si Vás dovoluji pozvat na zbylý "SILVESTROVSKÝ GULÁŠEK", který ohřejeme při příležitosti minikolaudace našeho bytu v Pomořanské 472, Praha 8 - Troja. Pití vlastní.
Vítáni jste od 17.00 h, ohřejeme ho průběžně, na všechny se dostane! Vyhozeni budete nejdéle ve 24.00 abyste stihli MHD a zbytečně neutráceli za taxíky!
Zájemci o zájezd do Provence od 4.5. s Drťajsem mají účast povinnou.

Mějte se pěkně

Krásný víkend

Martina

Nové akce

(Roman, 28. 1. 2007 13:42)

Ahoj lidi!
Tak už se začínají připravovat akce na rok 2007, Např. od 4.5. Provence s koly a vodou, od 24.5. Santiago de Campostella na kole sev. Španělskem, tradiční poutní cesta, dále se připravuje uUkrajina(červen), velká expedice Rumunskem a Bulharskem s cílem v Istambulu(červen) 2krát Litva(srpen) Holandsko(duben) možná Gottland a Oland, Slovensko(září) Termíny se můžou ještě podle potřeby změnit. Na konci března je možno jet s běžkami do Laponska za polární kruh(tam je cena kolem 13ti tisíc, to nepořádám já) ale určitě bezva akce Viking Line a samozřejmě je možno naplánovat(a popř. odjet) i jiné akce. Pro inspiraci posílám v příloze přehled akcí, které už se jely plus nějaké to povídání k tomu. SKOL,
Roman

Eskymování

(Henry, 10. 1. 2007 19:14)

Až se vás jarní voda zeptá, co se jste dělali v zimě a ona se zeptá.... ! Přijdte mezi nás. Volné eskymování. Supr bazén 25 x 12,5m. Hloubka od 1,10 od 1,90m. Voda příjemná, tak abyste neusnuli. Skvělá parta. Příjezd s loďkou až na rampu. Každé úterý od 18.15 do 20.05. (ul.na Třebešíně 2299,SPŠ) A ještě to stihnete s kamarádama někde probrat.Možnost otestování lodí PYRANHA, NOAH , WAVE SPORT.Fotečky a videa vašich eskymáčků zdarma.775 165 060 hero@centrum.cz