Jdi na obsah Jdi na menu
 

        

                   O NÁS   

       

Parta "SOULODÍME" vznikla 16. března roku 1990. To byl historický den, kdy se setkali nadšení vodáci Krokodýl a Robert Gottwald. Od té doby vznikaly naše krásné akce na vodě i mimo ní. V roce 2003 Krokodýl potkal Drťajse a od té doby nabyla skupina dalšího a většího rozměru... Prostě jsme skupina lidí ve věku 15 - 70 let, počtem ani věkem nijak omezená. Jezdíme v létě na vodu, na kolech, v zimě na hory nebo i za poznáním do zahraničí. Jelikož máme vlastní dopravu a veškeré vybavení, činí to z nás ničím neomezenou skupinu bezva lidí. Tato parta není uzavřená společnost a rádi mezi sebou přivítáme nové kamarádky a kamarády, kteří nezkazí žádnou legraci a bude jim mezi námi dobře.
 
 

SLOVO NA ÚVOD       

Vážení přátelé,když otevřete tyto stránky, tak Vás napadne jistě řada otázek, na které se Vám nyní pokusíme odpovědět.

1) KDO JSME A CO PODNIKÁME?              

Parta SOULODÍME je spontánně vzniklá skupina lidí neomezeného věku, kteří chtějí svůj volný čas trávit v pohodě a zároveň přiměřené aktivitě. Věnujeme se jak vodáckému programu, tak i cestování na kole a výletům do volné přírody s nádechem romantiky a dobrodružství.

2) CO TO ZNAMENÁ SOULODÍME?               

Je to odvozeno od slova soulodit. Pozor na záměnu písmen, mohlo by dojít k nepříjemnému nedorozumnění. Když se nachází na splouvaném toku více lodí a někdo zakřičí "soulodíme!", vězte, že to neznamená nic neslušného, ale jedná se pouze o okamžik, kdy se lodě srazí k sobě a plují společně vedle sebe. V tomto okamžiku většinou dochází ke kolování něčeho dobrého k jídlu, či doplňování tekutin. Počet lodí k aktu SOULODÍME je dán šířkou koryta řečiště, vodním stavem a % alkoholu v krvi posádek.

3) PROČ TAKTO CESTUJEME?                          

I když v současné době existuje celá řada cestovních kanceláří zabývajících se podobným programem, máme za to, že v rámci soukromé party lidí, máme určitě širší možnosti. Upozorňuji, že naše akce jsou nevýdělečné a provoz těchto stránek je zdarma. Cestujeme vlastními auty, máme vlastní vleky na lodě i na kola a veškeré vybavení. Skládáme se pouze na benzin nebo na naftu a ubytování si platí každý sám. Samozřejmě, že vždy hledáme způsob aby akce vyšla co nejlevněji. Nejsme omezeni pevným programem a případný program akcí lze měnit přímo na místě podle počasí a momentální nálady účastníků.

Každý rok je na těchto stránkách aktualizován zevrubný kalendář připravovaných akcí, které se podle potřeby dají měnit. Můžete přijít i s vlastními nápady, které se pak společně budeme snažit realizovat.

                                  

                                                                                                                                                              

                  TAK NEVÁHEJTE A POJEĎTE  NÁMI !!! 

  reklamni_foto.jpg 

drtajs-roman.jpg

 

vojta-auto.jpg